The studio and iphone

Jag är helt slut efter en dag på The Studio, men en rolig dag har det absolut varit! Sorry att jag inte har bloggat men det har jag inte haft tid med alls. Idag var det bara första dagen på utbildningen vilket har inneburit att kolla på hur fotograferna jobbar och poser de tar fram för kunderna. Jag har ett antal poser i huvudet nu och det är lika bra att lära sig dem för jag kommer behöva dem. Det blev mat väldigt sent och jag köpte kinamat på Kungshallen, men jag påminner mig nu om att inte äta kinamat. Jag mår fruktansvärt illa av kinamat.
Innan The studio öppnade gick jag till 3-butiken bredvid. Tanken var att bara kolla vad för sorts abonnemang de har att erbjuda mig. Sen sa dem att det inte blir några problem för mig att skaffa abonnemanget för att jag är student och det kommer inte komma en räkning förrän nästa månad. Med andra ord beställde jag abonnemanget, och en iphone. Det bara blev så, lite. Fast jag har velat ha en länge så vad gör det?
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: N

sV: okej, tyvärr har jag inte en ekonomi som ger mig friheten att betala dig så då blir det inget ;)

2010-09-01 @ 20:43:50
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Tyckt av: caroline

Fin blogg, snyggt med svartvitt :)

2010-09-01 @ 21:32:30
URL: http://clineee.blogg.se/
Tyckt av: Madelene

Nej jag ångrar inte att jag köpte ponchon. Mycket roligare med den än en trench coat :D

2010-09-01 @ 22:27:00
URL: http://thebestofmadelene.blogg.se/
Tyckt av: Filippa

Varför köpte du inte en iPhone 4?

Eller du ville helt enkelt ha en 3gs? :)



Svar: Vad kul att du kommit så långt, lycka till! Gäller att man har viljan och har ett ansikte utåt. Ja älskar den ringen, tycker den är så galet snygg!

2010-09-02 @ 19:44:20
URL: http://filippafredriksson.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0