oncontextmenu="return false"

Lanserar ny blogg

Som många vet lever jag ett ganska pressat liv, eftersom jag gör mycket på samma gång. Därför är det ingen förvåning att jag under ett flertal veckor har lagt bloggen åt sidan och mer eller mindre skitit i den. Jag tycker att det är jätteroligt att blogga, men man kommer till perioder där man jagar läsare för att man ska uppnå något med sin blogg - och till slut tappar man motivationen och inspirationen - vilket jag gjorde. Jag har bytt blogg cirka tusen gånger för att jag har varit missnöjd med bloggdesign, namn osv. Jag har tröttnat på det här bloggnamnet och har därför valt att gå över till en ny blogg, en blogg som jag har arbetat på med ganska länge nu. En bloggdesign som har tagit flera timmar att koda. Och jag känner mig nöjd.


Jag vet att det fanns många som uppskattade den här bloggen. Men jag försvinner inte. Att jag byter blogg betyder inte egentligen att mitt innehåll ändras. Jag tänker fortfarande visa mitt JAG men fylla bloggen med mer bilder. Det är ett nytt år och jag satsar på att bli ännu bättre. Så jag hoppas ni vill följa med mig i min bloggflytt. Jag flyttar in imorgon - men ta en titt redan nu! [Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen]lyckan. (är att jobba)

just nu är jag så glad att jag bloggar. att jag måste blogga ut det.
Jag är sjuk. Jag hatar att vara sjuk. imorgon har jag ett möte med min grupp för att göra vårt grupparbete och jag hoppas att jag "make it". Men det jag är glad över är att jag nyss läste klart de kapitel jag skulle läst ut Madeleine Klebers bok. Den är motsatsen till "världens bästa bok". Usch. Jag får rysningar i hela kroppen. Men jag tog mig igenom den. Det gör mig glad.

jag har varit sjuk i några dagar och idag är jag så där på förbättringsväg men känner att jag fortfarande är sjuk. Men mentalt vill jag bara jobba. Jag blir rastlös när jag inte får något gjort och hatar därför att vara sjuk, men jag kan inte göra något större åt feber och så där. Men nu ska jag äntligen fortsätta med lite jobb för Festivalphoto. Jag snodde internet från Tobbe. Jag är lite glad. Även om jag inte kan vara uppe länge till eftersom jag tänkte gå upp tidigt imorgon..

Bjuder på en av mina favoritbilder. Rolf-Göran Bengtsson i extrem lycka. Vilket man kan förstå... han vann en bil.

försöker vara verksam en seg dag

Jag är seg seg seg seg. Mest av allt vill jag sova, men just nu sitter jag med lite Festivalphoto-jobb. Sedan måste jag plugga. Jag är inte alls pepp på att plugga när jag är ledig från schema.
önskar jag kunde åka till London istället.

RSS 2.0