födelsedag

Det verkar som om jag fyller år idag.
Jag är inte ens glad, men det värmer hjärtat lite att det ändå är såpass många som säger grattis på Facebook. Visserligen är det facebook, man ser att jag fyller år o det tar en sekund att skicka iväg ett Grattis. Men igår drömde jag att det var igår jag fyllde år och att alla hade glömt bort det, och att ingen sa grattis ens på facebook. Jag mådde riktigt dåligt då.


Hittills har jag inte gjort mer än duschat, hämtat ännu en bok som står på min litteratur-lista och varit ute med hunden. Dessutom har jag bokat hotell åt mig och Tobbe! Och nu måste jag städa. Så hej då!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Tove

En liten promenad men fick ont i knät först när jag skulle ner igen.



Tror det är mycket media som väljer att belysa fotbollens historiska saker mer än ridsportens får jag säga. Helt enkelt tror media att fler är intresserade av fotbollens "historiska" händelser. Plus att det är lätt att skriva att nåt är historiskt för att få folk att läsa det.



Vem har skrivit den engelska boken, påminde om en vi hade till titeln :P Vissa böcker var intressanta att läsa men det är tyvärr inte så att allt i skolan är kul :(

2010-09-24 @ 13:46:25
URL: http://www.themptander.se
Tyckt av: luffi

kan säga som så här!! gå in på rfsl.se/halland



där finns inte så mycket info men lite det är under uppbyggnad och där kommer vara utbildningar i just skolinfo!! så är det ngåot du vill så säg till för vi behöver en tjej och en kille... kille har vi men en tjej är inet säkert! och det är gratis utbilning... det står mer!! och som sagt, bli medlem 100 kr för ett helt år ? hallo det är inte mycket... du kan ju vara mer än stöd!! vi satsar stort på att erbjuda alla medlemmar så mycekt vi kan! och tiden lägger du när du har tiden!!



bloggen och reklampelare!! guuuud!! jag är mer än gärna med på en sådan!! bara det genererar läsare så är jag nöjd och ju mer läsare desto mer kan jag försöka skicka till dig! plus att det blir lite mer lokalt i så fall!! det är ju bra! bara hör av dig när du vet mer osv.

2010-09-24 @ 15:21:21
URL: http://www.luffi.se
Tyckt av: luffi

HAHHAA nej jag menar klart inte ordagrant reklampelare, antar du menar sånna bilder och plancher som man lägger i dem!! hahha... men min mail får du varje gång jag kommentarer ju...



[email protected]!!

2010-09-24 @ 16:51:41
URL: http://www.luffi.se
Tyckt av: Amanda - Annasdotter

jo det är klart ;) tycker de är skit tråkigt astt rida dressyr, är kaaass på de ;D älskar att hoppa!



hahaha, ja fan vilket bra förslag!

2010-09-24 @ 17:19:48
URL: http://annasdotter.blogg.se/
Tyckt av: Lisette

Grattis! :D

2010-09-24 @ 18:22:41
URL: http://lissephoto.blogg.se/
Tyckt av: ottilia - f o t o

Svar: Haha, förklarar verkligen varför jag bara fick upp typ "Sum 41" i huvudet. Herrejisses! :D



Riktigt grym hemsida faktiskt, enkel och snygg, precis som det ska vara. Fast jag ska nog mer försöka använda min blogg som en hemsida än så länge är tanken... Om jag lyckas fixa en horisontell meny och lite underbloggar, jag och bloggdesign går inte riktigt ihop, haha :D



Så du går journalisthögskola nu? :D

2010-09-24 @ 19:57:23
URL: http://lindellottilia.blogg.se/
Tyckt av: Felicia

sv: tack för svaret, uppskattades :)



Grattis förresten!

2010-09-24 @ 23:59:18
URL: http://waynoway.blogg.se/
Tyckt av: zelda

grattis i efterskott :)

2010-10-03 @ 18:40:04
URL: http://zeldaz.devote.se

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0