Framme

Hej på er! Jag är nu i Jönköping och sitter på mitt och Tobbes rum och fryser. Jag har två par strumpor på mig, varav ett par är raggstrumpor och det andra tjocka ridstrumpor, långkalsonger, ridbyxor och två tröjor. Och ett täcke. Och jag fryser jättemycket!


Nu är det som så att jag inte hinner blogga så mycket. Jag verkligen måste fortsätta läsa min kurslitteratur. Och snart kommer min moster tillbaka från sina ridlektioner.. då blir det fika!


På väg från Skövde till Jönköping.
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Ellinor Sjöberg [mitt liv/min blogg]

sv; ja det är ju sant och det kanske funkar! :D vi får se vad framtiden säger. (:Nu du, nu är du inte så långt ifrån mig! ;) haha Välkommen till landet! :)

2010-10-13 @ 21:40:06
URL: http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Tyckt av: Petra

Ha så roligt baby

2010-10-13 @ 22:11:15
URL: http://tvtown.blogg.se/
Tyckt av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Ja de kan jag verkligen tänka mig! tack för tipsen, jag får väl försöka göra de :)

2010-10-13 @ 23:14:35
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Tyckt av: liindblaads

bra där :) ska du plugga så här sent:O

jag ska snart gåoch lägga mig :)

2010-10-14 @ 00:59:50
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Tyckt av: FlizanLizan

sv: mensvärk :/

2010-10-14 @ 12:00:47
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Tyckt av: ottilia - foto

Hoppas du fått upp värmen! Och en fika låter inte heller helt fel. :)sv: Ja, jag kan också vara duktig på att babbla på för mycket i en situation där jag är bekväm, haha.Oj, vilken bjässe till häst! Men det är roligt att rida bjässar ibland, man känner sig så mäktig där uppe då, haha. Antar att det blivit en ridtur idag eftersom du har ridkläder på dig enligt inlägget?Härligt, man ska vara en lugn ryttare tycker jag. Jag anser nog också mig som en relativt lugn ryttare. Jag menar... jag bara älskar att ta en snabb galopp över en åker eller ta en relativt lugn men timmar lång uteritt.Men modellbilder behöver inte kosta pengar. Jag betalar inget och känner ändå att jag får ut det jag vill av det. Ja, precis, rätt coolt när de som ligger bakom något är så pass "nära" liksom.Uschnäe! Bildredigering är ingenting jag heller lägger över till någon annan. Det gör jag helst själv, för jag menar - jag måste ju kunna stå för att det är jag som tagit bilden.Jodå, jag ska få hjälp att fylla i den. Näe, verkligen svårt att förstå allting. Usch... som en helt ny värld att sätta sig in i sedan när man väl står som företagare också ju.Ohh! Det vore ju typ... asballt! Älskar människor med stora drömmar. Man ska kunna drömma om vad man vill i livet och speciellt när det är en driven människa som du som också planerar att göra allt för att försöka komma dit. Varför låta något stoppa dig?Haha. Klassisker att kostymnisseföretag ligger på Stureplan.Hoppas du hunnit med lite kurslitteratur! Det är ju grymt trist, men något som måste göras liksom. Jag har en sammanfattning av en bok som ska lämnas in senast på söndag som jag måste ta tag i... Usch.2010-10-14 @ 18:56:12
URL: http://lindellottilia.se
Tyckt av: Jessi Fox

Tjena bruttan! Jag läste nyss din kommentar om plåtning... Snälla maila mig på jessiljungkvist@live.se så kan vi snackas mer ;)Ja, jag bor i stockholm.

2010-10-15 @ 10:52:01
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Tyckt av: matilda

jättefin blogg !:)

2010-10-16 @ 10:38:21
URL: http://enterhere.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0