Spionerande grannar?

Det känns lite som om jag har blivit en tråkig bloggerska, för nu när jag har flyttat hemifrån riskerar jag att enbart prata om hemmafru-göra fastän jag faktiskt inte är en hemmafru. Jag är ju student, fotograf, företagare, arbetare, frilansande fotograf, bildredaktör, flickvän och kompis, bloggerska, datanörd och ja allt sånt där. Inte är jag en hemmafru och inte vill ni läsa om hur många gånger jag diskar om dagen, min konstanta hunger som inte slutar, om hur jag städar och när jag städar, hur mycket jag pluggar och hur mycket jag åker hem till min mamma, att min tv äntligen funkar och vad för mat jag lagar och allt vad det heter. Nej, det är helt ointressant och finner man det intressant så lever man i en bubbla. Och jag vill inte leva i en bubbla.


Men jag måste faktiskt berätta en sak. Ni kanske förstår att om man nyss har flyttat hemifrån så shoppar man enormt mycket på IKEA. Eller ja, i alla fall jag har gjort det. Och om man gör det så blir det självklart flera kassar fulla av plast och småkartonger, och självklart stora kartonger. Jag menar, jag har fått slita isär kartongen som soffan var i och de bitarna är ändå fortfarande enorma! I alla fall. När jag blev visad lägenheten och tvättstugan och dylikt av dem som hyr ut lägenheten till mig, frågade jag om det fanns ett soprum. Och som svar fick jag att det fortfarande var sopinkast i husen och fick inte riktigt något svar på var jag kan t.ex källsortera och ja, slänga kartonger. Så häromdagen när jag städade lite tänkte jag att det kan ju inte skada att slänga ner några IKEA-påsar i sopinkastet. Jag menar, de borde ju gå igenom. Så jag tog mina fyra-fem papperskassar o ställde mig i trappuppgången o började slänga. Men vid min första kasse märkte jag att de inte gick ner, så jag tog ut kassen igen och tog ut lite (små)kartonger o slängde ner, o jag hörde hur dem åkte ner rakt igenom. Och så la jag i kassen till slut där det bara var lite plast i. Men ni kan ju ändå tänka er att detta väsnades en hel del där ute, och när det verkade som att det kunde börja fastna där inne bestämde jag mig för att sluta och jag tog in resterande papperskassar. Efter några timmar gick jag ut för att slänga hushållssoporna (som väldigt lätt gick ner i sopinkastet!) och såg då den här lappen:


jag är bokstavligt talat rädd för mina spionerande grannar!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Tove

Det kanske hade fastnat :P

Eller så var det nån som var rädd att det kommer fastna. Eller så har de verkligen spionerat på dig när det väsnades :-)

Lycka till...

2010-11-19 @ 01:13:22
URL: http://www.themptander.se
Tyckt av: Ruth Frida Marie

Haha klockrent! Fast ganska jobbigt läge, du hade ju ingen annanstans att göra av prylarna.

Sv: Jag kan nog inte säga att någon musik är dålig. Jag är en allätare, klart jag inte sitter hemma och lyssnar på allt, men jag tycker allt är bra. Mer eller mindre sugen på att höra vissa låtar bara.

2010-11-19 @ 01:59:02
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Tyckt av: Tova

Sv: Ja visst är den? :)

Jättefin blogg <3

2010-11-19 @ 07:13:26
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Tyckt av: Anna

sv: aa det borde man ju ändå komma ihåg kan man ju tycka :P

2010-11-19 @ 07:40:28
URL: http://wallinphoto.blogg.se/
Tyckt av: Karin Lingmerth

Men, finns det inte återvinningsstationer i Stockholm som i resten av landet?

2010-11-19 @ 09:04:50
URL: http://tonsa.blogspot.com
Tyckt av: Art By Tina

Tips på skräckfilmer, Amityville är en klockren klassiker, det mesta med Stephen King från 80-talet, för skräckblandad humor, Killerclowns from outer space. Finns mycket. Beror ju lite på vilken typ av skräckfilmsgenre man gillar. Rysare, tortyr, thriller, splash, skräckkomik...

2010-11-19 @ 09:09:42
URL: http://trueborn.blogg.se/
Tyckt av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Det har jag isåfall missat men jag tyckte det var roligt iallafall! Fortsätt gärna med det, om du har tid de vill säga :)Åh ja, det kan jag faktiskt förstå! Vi får hoppas på det iallafall. Hoppas även att du får en bra fredag nu :D

2010-11-19 @ 09:39:25
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Tyckt av: Fotograf Jenny Eriksson

SVAR: ja riktigt gott,

Hoppas du får en fin dag!

2010-11-19 @ 11:06:11
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Tyckt av: Mathilda

Roligare att läsa om det du vill skriva om än vad du hade på din frukostmacka imorse...

Och damn läskiga grannar!Sv: Jo fast tror det kommer vara mer ledsamt innan nästa film. Då är det verkligen slut.

Förstår dig, hoppas det löser sig.Förutom skolan gör jag läxor i tonvis, fotograferar och försöker hinna med vänner/pojkvän.

2010-11-19 @ 12:14:16
URL: http://photoandi.blogg.se/
Tyckt av: Natalie S.

sv: vad är din favoritfilm ifrån 2010 då?

2010-11-19 @ 14:43:55
URL: http://nattuchan.blogg.se/
Tyckt av: toves träningsblogg

jo haft det ganska jobbigt de senaste dagarna, men nu känns det lite lättare..

nu är det helg och älsklingen kommer hem :) vad ska du göra?

2010-11-19 @ 14:52:51
URL: http://tovestraningsblogg.blogg.se/
Tyckt av: matilda

HAHAHA! vilka grannar.

2010-11-25 @ 16:20:31
URL: http://cepeunge.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0