dubbelmorals- och facebookpolitik

Satt och läste det här inlägget av 'Luffi' och fick en liten funderare. Det är jävligt ironiskt att en fd vänsterpartist, men särskilt just det faktum att en politiker som är känd för sin jämställdshetspolitik, bränner upp 100 000 kronor. Över huvudet taget är det ironiskt att en politiker bränner upp pengar; enligt svensk lag får man inte kasta bort pengar, man får inte slänga dem -varför då bränna upp dem? Och det är ovanligt att en svensk politiker provocerar på det viset. Men det ironiska är väl ändå att om man driver en sådan politik som man gör och bestämmer sig för att bränna upp så mycket pengar, istället för att -som Luffi säger- skänka dem till människor behöver det?
Och ännu roligare; för några dagar sedan såg jag det här på facebook:
OBS: Anledningen till varför jag har censuerat är, trots att jag emot censur, för att respektera dem som har skrivit det här då jag inte har frågat om lov!
Tycker det är roligt, liksom ironiskt, att unga vänsterpartister och socialdemokrater kastar skit på MUF för att de lagt pengar på ett jävligt roligt intro till deras hemsida, när det är deras sida av politiken som slösar 100 000 kronor. (Särskilt eftersom man inte vet om MUF faktiskt fick det där gratis, man vet ju inte om det finns talanger i förbundet eller ej). Om ett borgarparti hade gjort samma sak hade vänstern kastat hur mycket skit på dem och kallat dem för borgarsvin som bara slösar bort pengar som hade kunnat gå till behövande människor.. det hade verkligen skrikits i tidningarna om det... vad tycker ni? är det inte lite sån där dubbelmoralspolitik över det hela?
bloglovin
Shout it!

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0