plugg!

Ser ni den där långa bilden? Det är alla flikar jag har uppe i min webbläsare bara för att jag försöker leta fakta som kan ge svar på frågeställningen Vilka lagar och etiska regler är grundläggande för denna medieorganisations verksamhet?



Jag ångrar djupt att jag inte tog något enklare, som Målgrupper som jag annars har så fruktansvärt lätt för. Varför valde jag den sista punkten för? Hur dum får man va? Dessutom är detta på magasin och tidsskrifter, inte dagspress som jag antagligen hade haft mycket lättare för. Då hade jag kunnat mejla över till Göteborgsposten och frågat var jag kan hitta informationen. Aja. I morse försökte jag sova så länge som det gick men det var oundvikligt att inte gå upp, och nu är jag jättetrött men tänker inte gå och lägga mig - då kommer jag inte kunna somna ikväll. Så istället har jag städat pyttelite och försöker nu plugga, och det går ju sådär. Jag försöker också söka lägenhet men det går ännu sämre - jag kommer inte in på mitt konto och hittar ingen pinkod på min mejl! Jag vill verkligen flytta hemifrån, jag vill inreda mitt egna hem och jag vill ha ork och tid till saker och ting o det känns inte som om jag har det när jag bor hemma. Jag vill ha mitt egna.


Imorgon ska jag en lång sväng till The Studio hade jag tänkt, fortfarande under utbildning. Nu är det sagt att jag ska fota ett ombyte på varje kund (de flesta kunder har med 3 ombyten, vilket är maxgränsen man får ha med sig) och jag tror det kommer gå helt okej. Men jag kollade mitt schema nu och såg att jag skulle vara i skolan 13-15. Och jag hittade även information om att alla föreläsningar var obligatoriska. Så nu vet jag inte hur det blir med The Studio. Det får väl lösa sig på något vis...


Jag är ganska tråkig på sistone. Jag försöker bättra mig. Om det blir som jag vill så är det Ozzy på tisdag, då kommer det vara mycket roligare i bloggen så kolla in då!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Amanda - Annasdotter

vilken va din favorit? :o

2010-09-05 @ 16:21:23
URL: http://annasdotter.blogg.se/
Tyckt av: FOTOGRAF Anton

men jag har väl inte så? eller hur menar du? :)

2010-09-05 @ 18:38:46
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Tyckt av: Karin

ååh det blir lite rörigt det här. När jag pluggade så fanns det en enda linje i Kalmar som höll på med media och den hette medieproduktion. 3 år. 2 år då man hade hälften av ämnet "medieproduktion" och hälften av ämnet "Medie- och kommunikationsvetenskap". sista året var det journalistik. Så lite av varje pluggade jag helt enkelt :)

2010-09-05 @ 20:00:21
URL: http://tonsa.blogspot.com
Tyckt av: FOTOGRAF Anton

men vad är det du vill ha hjälp med? :)

2010-09-05 @ 20:32:36
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Tyckt av: FOTOGRAF Anton

för att lägga in bilder i menyn? :)

2010-09-05 @ 20:47:34
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Tyckt av: FOTOGRAF Anton

okej ska kolla vad jag kan hitta på designadinblogg.se ;)

2010-09-05 @ 20:50:06
URL: http://fotografanton.blogg.se/
Tyckt av: FOTOGRAF Anton

kolla här ;) http://www.designadinblogg.se/lite-html-grundkoder/

2010-09-05 @ 21:02:42
URL: http://fotografanton.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0