packar..

Mitt tåg går om en timma o jag packar det sista... jag hinner inte svara på några kommentarer nu men jag gör det senare, när jag kanske har kommit fram i Skövde.
När jag kommer fram ska vi dock hjälpa Tobbes kollega med lite saker, därefter tar vi oss hem. 
Förresten fick jag hem mitt f-skattebevis idag!
ha det bra!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Ellinor Sjöberg [mitt liv/min blogg]

sv; tacktack! :)oj, så dum jag är! Kunde ju allt ha tänk lite längre. hehe :)

jaa det är ju sant. Men det inte om det är så bra att jobba svart, eller ? Oj, grattis eller vad man nu kan säga så! :DNja, egentligen tröttnade jag inte. Men är ju dyrt att ha egen häst och så hade jag inte tiden då jag började högstadiet. Så mamma och jag beslutade att det var bättre att ta en paus i livet med hästar. Så sålde min häst till en kompis så att jag kunde få vara i stallet under helgerna och så hon och jag kunde rida tillsammans. Men några månader senare skickade dom han till slakt. Så har typ inte orkar vara i stallet under de senaste åren :)!

2010-10-12 @ 15:33:34
URL: http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Tyckt av: ping^^

hahah pluggar i en skola x.d

2010-10-12 @ 16:30:20
URL: http://pinggirl.blogg.se/
Tyckt av: Besart

Hej! Vill du va med på "dagens blogg"? :D

2010-10-12 @ 17:46:35
URL: http://bessymannen.blogg.se/
Tyckt av: anna

sv: alla tycker ju olika. jag älskar jockes sätt att skriva, gillar att det är så fritt med tolkningar också.

2010-10-12 @ 19:40:37
URL: http://addspirit.blogg.se/
Tyckt av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Ja men så är det ju och det är helt upp till var och en vad dom tror på och inte tror på! Som du säger så intresserar de faktiskt mig också. Hm.. man skulle verkligen kunna diskutera allt fram & tillbaka hur mycket som helst, för de finns så många åsikter om ämnet och inget är ju egentligen fel heller!Oh.. jag tycker sånt där är läskigt fast ändå något unikt och häftigt. Kanske inte lika häftigt och roligt när det handlar om djur och döden men åh, vi får verkligen hoppas att de inte inträffar med din hund! Gud vad läskigt det där med både kaninen och hunden.. hoppas på de bästa nu :) hur gammal är din hund då?

2010-10-12 @ 21:06:01
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Tyckt av: liindblaads

oj nu blev de ju svårt :P men Amanda och jag gillar inte hennes blogg oc vi har sett att hon skcikar ut kommentarer i stil med " hej jag villl fråga dig om du är intresserad av att hamna på aktiva listan, jag ska snart sluta vara aktiv så tänkte höra om du va intresserad, maila mig om vill ha tips" Inte okej tycker vi , hon hade även gått ut us in blog coh sagt att viär fega att inte våga berätta för läsarna vad vi gjort för att hamna på listan!

SÅ vi skrev runt de och sa att hennes blogg hade NAda innehåll och att hon satt och dag ut och dag in och kommenterade hej vad gör du på alla bloggar så hon skulle ligga etta. och att vi inte var ensamma att tycka detta! alltså en sågning kan man väl säga

2010-10-12 @ 21:07:59
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Tyckt av: Tove

Kaffebrus? Priset lät överkomligt eller var det bara för själva tillägget..? Har lite dåligt med pengar så får väl vänta. Min duger men är ju långt ifrån så bra, tyvärr.Jag menar Klingström :) Eftersom det är hennes torsdagar och fredagar jag köpt. Ska lära mig hoppas tänkte jag. Fast får jag Lirika slår jag väl ihjäl mig första dagen.Ja, ingen mer hjärtklappning. Och lungorna är på bättringsvägen. Är dock väldigt sliten allmänt och har mycket att få ordning på. Ett eventuellt jobb ställer till det lite.Hur gick det med fåtöljen? :)Grattis till företaget, får se om jag följer efter :P Nån gång kanske iaf. Hoppas du får det kanon i Skövde.

2010-10-12 @ 22:30:12
URL: http://www.themptander.se
Tyckt av: Frida sjöholm

Hallådär, allt bra med dig idag? :) kram.

2010-10-13 @ 00:50:04
URL: http://sjoholms.blogg.se/
Tyckt av: anna

sv: jo absolut! det är ju det som är det vackra :) schlagermusik har jag aldrig förstått poängen med.

2010-10-13 @ 08:35:33
URL: http://addspirit.blogg.se/
Tyckt av: Eleonore

Vad har du för företag? :)

2010-10-13 @ 08:48:43
URL: http://fikamed.blogg.se/
Tyckt av: FlizanLizan

sv: härligt, nja de e sådär :/

2010-10-13 @ 09:12:37
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Tyckt av: Besart

Hahah men vinnaren utsågs redan vid nio.. men du kan ju va med idag :)

2010-10-13 @ 10:09:10
URL: http://bessymannen.blogg.se/
Tyckt av: MOOOLLYS - en uppsalablogg

Gomorron :) Ha en fin dag! :D

2010-10-13 @ 11:23:09
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Tyckt av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Ja, jag får väl göra de! Oj, ja det verkar faktiskt intressant tycker jag. Dock har jag inte så mycket koll på sånt där än i livet men förhoppningsvis så kommer de mer och mer :) fast jag tycker hur som helst att de är jätte kul att höra folks olika åsikter och säga sin egen.

Yes, det är så det är tror jag! Ja men det får vi verkligen hoppas hihi :D

2010-10-13 @ 13:30:21
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Tyckt av: Ellinor Sjöberg [mitt liv/min blogg]

sv; Ja, men jag har ju inget företag ännu! :) Så blir att jobba på ica tills jag har egent företag. ^^ Hänger du med? Så känner att så länge jag inte har eget företag kan jag inte jobba som "fotograf", för vill ju inte jobba svart. :) Men mamma och jag har pratat om det där med företag, så förhoppningsvis kommer det lösa sig till framtiden. :)Han var en travare , och dom sa att han mådde dåligt eller något. men undr den tiden jag hade han så var han helt frisk. :) Nåja, det finns människor till allt. kram

2010-10-13 @ 16:08:42
URL: http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Tyckt av: liindblaads

hahaha bra att du förstog ändå ;)

vad ar du för dig ikv ?

2010-10-13 @ 17:03:12
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Tyckt av: ottilia - foto

sv: jisses vilka experter vi är på långa kommentarer!jag förstår att det ska bli kul, avkopplande att sitta på hästryggen ju.

jo, jag har en del hästägarkontakter i halmstad, men sedan är jag rätt kräsen vid val av häst efter att ha haft världens lugnaste och mysigaste häst. jag vill ha en likadan. det kan vara skoj när det händer saker och ting, men på hästryggen gillar jag det där lugnet.ja, modellbilder är jag också medlem på! skaparna är ju från halmstad, någon av de skulle föreläsa på entreprenörskolan senare i höst också ;) riktigt bra hemsida faktiskt. förstår att du känner att du inte hinner dock...

ja, det var en riktigt roligt fotografering och redigeringen har också varit roligt, bara att man känner sig liite stressad, för alla vill ju ha sina bilder NU. och har man fyra fotograferingar att redigera så blir det lite problematiskt ;) men jag har meddelat att redigering är saker som tar tid.haha! vilket sammanträffande!

nämen gud vad irriterande!! hoppas verkligen det löser sig!

jag har faktiskt börjat fylla i min ansökan nu.ja, att jobba i usa vore inte helt fel!jag var på banken för att kolla lite vad de hade att erbjuda mig på företagare, det var halmstads näringsliv som sa att det var en bra idé att få lite koll innan och så.haha, men arbetsförmedlingen är ju arbetsförnedringen ;) så äre bara.ojjj! det var verkligen en dyr bank minsann. kanske inte värt att ha de till att börja med som nystartat företag... då har man kanske inte den bästa ekonomin.haha! förstår att du skippar föreläsningarna då, kanske man läsa ikapp det istället liksom?

hoppas du kan arbeta ikapp nu då :) inte s skoj att ligga efter. lycka till!

2010-10-13 @ 17:41:04
URL: http://lindellottilia.se
Tyckt av: rosalia

svar: ja, det är jättestor skillnad medllen dom som städer ;)

2010-10-13 @ 18:22:06
URL: http://roosalia.blogg.se/
Tyckt av: jessica

riktigt fin design!

2010-10-13 @ 20:01:27
URL: http://eenjessica.blogg.se/
Tyckt av: CAMIE

SV: Ja det är mina solstrålar det där ;D

2010-10-13 @ 21:12:41
URL: http://camillahart.blogg.se/
Tyckt av: jessica

hur ståre till? :)

2010-10-13 @ 21:20:05
URL: http://eenjessica.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0