Mot Skövde och jönköping

Hej på er! Jag vaknade för ungefär en timma sedan och har hittills bara börjat min dag med en dusch, Sex Pistols och ett samtal till Frilans Finans. De har fortfarande inte gett mig min lön och jag väntar nu på att en handläggare ska ringa upp mig. De sa att jag skulle få vänta ungefär 20 minuter men jag har fått vänta i en timma nu tror jag.


Tur att jag inte står i telefonkö i alla fall..
Idag ska jag ju åka till Skövde så jag ska alldeles snart börja packa. Jag packar oftast ganska fort, men nu ska jag komma ihåg massa andra saker.. som min gamla mobil som Tobbe ska få ta över och hans kängor. Jag ifrågasätter lite hur jag ska få plats med allt.
Som sagt åker jag till Skövde idag, och imorgon kör Tobbe och jag till Jönköping för att vistas hos min moster och rida lite och så där! Det ska bli jättekul!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: luffi

jagkan inte ge något 100%svar men det är en salig blandningom jag inte har fel... det är kommentarer, inlägg och något sånt som är däremellan! jätte svårt att förklara men jag förstår det som kommentarer och inlägg...

2010-10-12 @ 12:08:51
URL: http://www.luffi.se
Tyckt av: ottilia - foto

sv: smidigt om man kan rida drop-in! :)jo, precis, storstäder över lag är ruskigt dyrt när det kommer till ridsport. jisses! vilka priser! det har ju inte så många råd med...ooh! smidigt! ja, benjamin är en duktig fotograf. :)haha! ja, du får skriva ett fb-mail och berätta allt! jag är galet nyfiken (a)aha, kan vara därför det tar tid... :( trist! men ähhh, snart står vi där med våra f-skattsedlar och ler ;) och om några år är vi i hollywood och jobbar! ;)

usch, vill inte tillbaks till banken. min sån snubbe jag snackar med är så... negativ typ.helt galet! får hoppas man hittar någon billig biljett :D

ja, det ska jag göra. vi ska börja maila några som vi vill fotografera i nästa vecka eller sådär. så det är väl ett tag kvar.förstår att du har fullt upp med jobb och studier! :D

2010-10-12 @ 12:23:20
URL: http://lindellottilia.se
Tyckt av: MOOOLLYS - en uppsalablogg

Ha en fin dag!! :)

2010-10-12 @ 12:43:23
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Tyckt av: MOOOLLYS - en uppsalablogg

Allt bra? :)

2010-10-12 @ 12:52:40
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Tyckt av: MOOOLLYS - en uppsalablogg

Skönt :) jodå! Vad gör du?

2010-10-12 @ 12:58:00
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Tyckt av: ottilia - foto

tack!sv: ja, jag läste det! fasen vad avundsjuk jag är! att sitta på en hästrygg och rida ut i skogen nu vore guldvärt. jag har haft två fullproppade dagar med fotograferingar och nu återstår ju en hel del redigering. ;)haha, gossip-girl-malin. sicket smeknamn! ;)Åhhh grattis! Eller vad man nu säger... men vad roligt!! :DD Och kanske inte lika roligt att ha problem med ett företag... men du få se det positiva - f-skattebeviset har kommit ;)

ja, det vore grymt att jobba i usa... :D

ja, men det låter verkligen nästan som afm, helt sick! men han kanske är mer positiv nu när jag kommer tillbaks och har f-skattbevis, budget och dylikt klart, kanske tar mig mer seriöst då.

afm är bara sjukt. ungefär samma svar fick jag när jag var där. och att de inte kunde hjälpa mig med någonting om jag ville starta företag, mestadels för att jag ine var 20 än. vafan.jag kommer nog ha swedbank tror jag, mest för att det är min privata bank. dessutom erbjuder de typ e-bokföring vilket jag kan tycka är lite smidigt. men jag får se. vilken bank tror du att du väljer?haha, vad sjukt! men du trivs bra med plugget? och jobbet? det går bra att kombinera? :D2010-10-12 @ 13:00:07
URL: http://lindellottilia.se
Tyckt av: stephnaie isabell

jag bara kikar in lite =)

2010-10-12 @ 13:21:43
URL: http://stephaniebell.blogg.se/
Tyckt av: Eleonore

Mysigt att åka iväg och umgås och rida :)

2010-10-12 @ 14:04:01
URL: http://fikamed.blogg.se/
Tyckt av: Emelie's WickedTime

Sex Pistols, Rock on!;)

2010-10-12 @ 19:29:08
URL: http://wickedtime.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0