Äntligen pengar.... kanske.

Idag har jag varit fri från jobb men har istället varit på skolan. Ett helvete var det där idag. Skolan är annars helt okej, men idag gick en tredje del av våra två klasser som läser kursen (då pratar vi om 140 studenter). Föreläsaren var så enormt dålig! Jag höll på att somna. Det är just sådant som gör att man spelar Pig Rush, VTT Lite, Slite it!, Sky Burger och smsar och hänger på facebook på lektionen. Bara så att man håller sig vaken. Usch. Jag tänker inte gå mer på dem föreläsningarna -bara dem obligatoriska. Jag ska vara hemma och läsa böckerna istället. Smart drag om man frågar mig.
Imorgon ska jag jobba men på onsdag är jag helt ledig. Då får jag antagligen mina efterlängtade pengar från CSN! Så då ska jag gå på en liten shoppingtur.. men sen måste jag spara... till min eventuella flytt, matpengar samt att jag är skyldig Tobbe pengar för min kurslitteratur. Jag och Tobbe ska antagligen till Jönköping med! Ska bli mysigt.. och då får jag rida!
Nu ska jag ta och duscha lite. För jag fryser. Eller så går jag ut med hunden först. Sen ska jag göra ett till blogginlägg tror jag.
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Lookgreat

Sv. mm, men som sagt vet jag inte om resan blir av på ett tag. men säg till när du vill ha banknummret, eller om du vill skicka pengarna via post? :)

2010-10-04 @ 19:29:22
URL: http://lookgreat.blogg.se/
Tyckt av: Nellie

Svar: Åh jag vet, vill veta var den är ifrån! ÅH pengar är alltid kul att få. blir alltid så glad när studiebidraget kommer,men inte lika glad när det är slut haha(vilket det nu är...)

2010-10-04 @ 20:12:45
URL: http://mojvel.blogg.se/
Tyckt av: Lookgreat

det blir super :)

kram

2010-10-04 @ 22:44:41
URL: http://lookgreat.blogg.se/
Tyckt av: matilda

haha. har sven ross anlänt till föreläsningssalen? saknar jmk ändå, trots alla gamla stofiler på övre våningen

2010-10-06 @ 09:48:13
URL: http://kallhudochspets.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0