fredagsupdate

Gud vad jag är dålig på att blogga. Men jag ska säga att jag mår mycket bättre idag. Jag har använt kortisonsalvan tre gånger och det har redan gjort underverk. Visst har jag kvar lite utslag och så, men de har verkligen lugnat sig. De som blossade upp på ovansidan av handen har försvunnit, och de på knäna och armbågarna drar sig tillbaka. Kvar är de på handflatorna och på fötterna -men det kliar inte och de har lugnat sig. Skönt säger jag.

Just nu väntar jag och mamma på att Emmas svärföräldrar Peter och Wendy Kennedy kommer hit. Vi ska bjuda på mat, typ. Alla ska äta samma... förutom jag. Jag ska göra kycklingspett med rösti och tsatsiki... Mumma!


I alla fall så har vi städat ganska länge. Och det enda jag har gjort mer är typ att gå ut med hunden, samt har postat engångskamerorna vi hade i Tallinn. Så snart kan vi nog se bilder!



Och mitt i alltihop saknar jag min pojkvän.
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: ROCKABETTY

sv: Nej det har du rätt i! Jag mixar olika stilar och gör det till min egen, mestadels de lite annorlundare stilarna!

2010-08-13 @ 18:52:44
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Tyckt av: jennifer

SV; Tack :)

2010-08-13 @ 20:57:30
URL: http://artheart.blogg.se/
Tyckt av: jennifer

Ojdå... förra kommentaren är från mig, kommenterade med fel bloggadress hehe :)

2010-08-13 @ 20:58:16
URL: http://yennipher.blogg.se/
Tyckt av: designer handbags

George Eastman's frustration with the chemically-complex nature of photography led him to first develop roll film, then a camera easy enough for a child to use, with the promise of "just push the button and we'll (Eastman Kodak) do the rest." Even Polaroid's "instant film" processes took sixty seconds to deliver the goods.

2010-08-17 @ 05:35:39
URL: http://www.eluxurys-mart.com/
Tyckt av: gucci

Är kattvakt igen, mamma och pappa är och minisemestrar i Danmark!

Idag börjar gymnastikträningarna efter sommaruppehållet. Kommer blir superkul att träffa alla mina duktiga gymnaster igen, och dom nya små stjärnskotten som vi ska träna upp. Nu ska jag ut i solen, vi hörs sen, mors!

2010-08-17 @ 05:36:39
URL: http://www.eluxurys-mart.com/
Tyckt av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-08-17 @ 05:51:05
URL: http://smyckestokig.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0