första sidan

Jag satt med min studiegrupp på Studenpalatset vid Odelplan och diskuterade olika texter. I en kort paus kollade jag min blogg via min iphone och såg "oj oj, över 30 kommentarer på fredrik ljungberg. vad har hänt här?"
och så woops, jag har ju kommit in på första sidan igen.


Vad kul att ni har kommenterat. Jag lagar mat just nu. Jag svarar snart.


bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Fotograf B

Sv: Jadå! Det är det.

Okej, men har du hört något från företagen / inkasso?

2010-10-27 @ 20:43:27
URL: http://blogg.bybenjamin.se
Tyckt av: anna

på nattklubben etage i falun den 12e feb :D

2010-10-27 @ 20:50:33
URL: http://madeinjapan.nu
Tyckt av: Alex

Det roliga är att jag läst Evelinas kommentar och jag skulle inte vilja kalla de spam-kommentar. Hon skrev någonting om ditt inlägg och sen skrev hon "besök oss". Jag kan inte stå för vad Evelina kommenterar, det är upp till henne, hon skrev dessutom med sitt namn. Men jag har sagt till alla i gruppen att det är inte så vår marknadsföring funkar, Evelina visste inte det. Hon kommer inte att göra det igen.. Vi har fått mycket läsare på sista tiden så det kommer gå bra för oss ändå, fastän Evelina gick in på ca 20 bloggar och skrev det. Hon gör ju inte det i fortsättningen. Mina kommentarer i din blogg har inte varit opersonliga, jag har menat allt jag skrivit och kommenterat utifrån inläggen./ Alexandra.

2010-10-27 @ 21:50:33
URL: http://followuf.blogg.se/
Tyckt av: Mathilda

Grattis till första sidan :)Sv: Ja jag går på LBS. Vad roligt, var gick du och vilken linje?Verkligen!

2010-10-27 @ 22:19:52
URL: http://photoandi.blogg.se/
Tyckt av: Alex

Absolut ingen fara Malin!.. Jag uppfattade kanske det fel. Jag hatar det själv, det är fruktansvärt jobbigt. Men vi hade liksom inte diskuterat i gruppen hur det här med bloggen skulle fungera. Hur vi ska göra oss synliga och hur vi ska förhålla oss när det gäller vissa saker, men nu vet vi det! Tack, det är jätterolig att höra och vi känner givetvis detsamma!

2010-10-27 @ 22:25:11
URL: http://followuf.blogg.se/
Tyckt av: Fotograf B

Sv: Okej, men skicka iväg en vägran så fort som möjligt då?

2010-10-27 @ 23:13:11
URL: http://blogg.bybenjamin.se
Tyckt av: Reiyu

Grattis till första sidan :) Roligt att se ett namn man känner igen där ;)Sv: jag ska flytta till... typ Nyatorp. Nyhem. Kometen - allt vad det nu heter ;o. "Fel" sida om Nissan :p hittat en liten etta som jag tror jag kan trivas i och gilla. Det har hänt så sjukt mycket saker på sistone - både bra och dåliga. Kom precis på att du antagligen bara har min gamla msn också.. Adda gärna lisacornelia@hotmail.com om du vill, finns där ganska ofta :)Kram

2010-10-27 @ 23:13:54
URL: http://reiyu.blogg.se/
Tyckt av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Ja verkligen, varsågod!Jo men det kan jag verkligen förstå.. fy :( men det kanske är roligt också eller? oj vad kul det låter :D önskar att jag med var fotograf, drömmardrömmar

2010-10-27 @ 23:26:35
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Tyckt av: Johanna

SV: Självklart är det så att även män förlorar på att vi människor har hittat på det här med "kön", och det är det många som gärna påpekar när man snackar feminism och genusvetenskap. Tycker också det är bra att du tar upp det, eftersom det tyvärr händer ibland att män inte riktigt tas upp på samma sätt i debatten. Problemet, som jag ser det, är att även om män också blir låsta i sitt kön så innebär deras kön ändå många fördelar som kommer helt automatiskt. Till exempel blir ju alla killar otroligt förnärmade om man säger nåt i stil med att alla män är potentiella våldtäktsmän, och tycker att man inte kan dra alla över en kam på det sättet. Men de ser inte att trots att 99,5% av manligheten får ta skit för att 0,5% våldtar och misshandlar, så är det fortfarande kvinnorna som tar den största smällen. Det är kvinnorna som måste vara rädda, som inte vågar gå ensamma på kvällen. Trots att killarna måste utstå obehaget att betraktas som potentiella våldtäktsmän så är det fortfarande inte de som måste anpassa sig till det, på samma sätt som kvinnor måste.Porr var bara ett litet sidospår, och du har nog rätt i att det idag finns porr med andra mottagare än just heterosexuella män. Men det var för dem som porren ursprungligen skapades, precis som du säger.Jo, vi framhåller ju gärna att vi är bäst i världen på jämställdhet. Och visst har mycket hänt de senaste 100 åren i termer av lagstiftning, men skrapar man lite på ytan så hittar man snabbt värderingar som är desamma som de som rådde under antiken. Män och kvinnor (dessa kategorier ses som helt oproblematiska, vilket i sig är ett problem) kopplas fortfarande ihop med samma dikotomier som förut - man/kvinna, aktiv/passiv, självständig/självutplånande och så vidare, samt de egenskaper som man tillskrivit könen genom alla tider. Och vi tror fortfarande att de här egenskaperna är naturliga. Så jämställt - nej.Kul att du svarade! :) du verkar ha koll, ledsen om det lät som att jag såg ner på dig först... tycker det är jättekul och intressant att diskutera sånt här. Fler måste börja göra det!

2010-10-28 @ 00:34:10
URL: http://midnightspecial.blogg.se/
Tyckt av: maya

hehe visst blir man lite förvånad över att se så många kommentarer? =)nja, jag vet inte riktigt om jag vill kalla mig själv feminist, jag har nog kollat upp ordet men sen har jag alltid glömt vad det betyder... haha. jag tycker att det är skillnad mellan kvinnor och män, det e sjukt skoj att diskutera om sånt här för man kan komma hur långt som helst... =) jag hade gärna velat vara på den föreläsningen... hihi

2010-10-28 @ 06:47:23
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Tyckt av: Josäfin :>

Hej :D

Kolla in nya videon: http://jossanamigo.blogg.se/2010/october/falttavlandslager-filmen-d.html#comment och säg vad du tycker :D

2010-10-28 @ 07:31:07
URL: http://jossanamigo.blogg.sego.blogg.se/
Tyckt av: Mina

Ja, jag är ärlig och jag står för det =) Självklart vill jag ha svar på tal! :}

Och visst håller jag med om att alla ska behandlas lika i vårat moderna samhälle. Män, kvinnor, de som är både och eller ingetdera. Svarta, vita, gula och gröna(de som alltid är avundsjuka!) har alla samma rätt till ett drägligt liv.

Men jag tycker ju också att vi ska acceptera och vara stolta över våra olikheter! Just nu känns det som om jämställdheten vill stöpa oss alla i samma form och det är staten som ska göra jobbet!Nu låter jag väl lite hård, men som sagt, jag har tröttnat på debatten..Och ja visst ja, grattis till förstasidan! Var ju trots allt så jag hittade hit =)Ha en riktigt bra dag!2010-10-28 @ 07:33:39
URL: http://minaskaflytta.blogg.se/
Tyckt av: lovisa

sv. okej:) jag har nyss vaknat, händer idag?

2010-10-28 @ 08:47:41
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Tyckt av: z

sv: Det är väl alldeles för tidigt för julklappar? Och du firar väl inte enes jul? haha!

Deet låter ju onödigt att köpa smycken om du kanske inte kommer använda det? Men jag förstår vad du menar, hade också velat få nåt sånt. Presenter blir bara så jobbigt!Helena.. Var det inte hon som ringde mig? Haha hon var lite läskig! Det hade varit skitkul att följa med ut på turnén men det känns ju som en omöjlighet haha.Den tidningen känns bara bortkastad. Tänk på all tid som vi la ner på den! Usch, nej han var inte min favorit.

2010-10-28 @ 10:05:21
URL: http://zambic.blogg.se/
Tyckt av: Victoria

Okej. Men jag tror faktiskt inte att de där karlarna tar ett dugg illa upp av att vara en "accessoar" :D Killar blir inte så där löjligt lätt förolämpade som vi tjejer. Vi letar för mycket fel och gör "kränkning" och "objekt" av oss själva. Jag tycker det är löjligt. Killar har lättare för o bara se det roliga i saker.

2010-10-28 @ 11:38:10
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Tyckt av: jenny

Jag förstår dig helt! Det finns extrema feminism är inte direkt så tilltalande. Det ska väga jämt mellan könen liksom :)

2010-10-28 @ 11:42:41
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Tyckt av: Jasmine

Roligt för dig, grattis! Du förtjänar platsen på förstasidan. Ditt inlägg är ju bra!

Kram

2010-10-28 @ 21:59:52
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0