Ozzy

Snart måste jag gå och lägga mig. Jag ska upp vid sju. Eftersom det inte blir så mycket bloggande imorgon lägger jag upp lite bilder på Ozzy.


De här bilderna tog jag förra veckan - 7 september - när Ozzy självklart var i Sverige. Jag älskar rockstar-livet - jag har alltid dragit mig till det om det så är att jag lyssnar på musiken, gräver i historien, läser böcker eller ser filmer. När vi fotografer väntade på att få komma in fick jag en sådan där riktigt rockstar-känsla. Jag vet inte hur jag kan förklara det, men det var sent, mörkt och vi väntade på att få komma in. Det kom förbi amerikaner - Ozzys gäster- och helt plötsligt insåg man kanske vilka historier man kommer kunna berätta i framtiden. Jag kommer kunna berätta hur Ozzy Osbourne - en av världens absolut största rockstjärnor - sprutade en stor mängd skum över mig och andra fotografer.
När jag var yngre ville jag ett tag jobba med musik. Gärna ville jag kunna spela själv - men jag är kanske inte bäst på gitarr och bas (saknar taktkänsla) men jag ville gärna bli musikproducent. Ändå blev jag fotograf. Och det är så oerhört kul att kunna blanda sina intressen - musik och foto och få uppleva så mycket som man gör! I slutändan I am living the dream.

bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Lookgreat

Vad bra deal! :) någon ynka, men inte många. vilken av dom? det finns två grå :)

2010-09-17 @ 17:39:19
URL: http://lookgreat.blogg.se/
Tyckt av: modern viking vixen

great pics. great blog. was it a fun concert?



themodernvv.com

2010-09-18 @ 03:15:52
URL: http://themodernvv.com
Tyckt av: lookgreat

Sv. Bra men den är du inte säker på än eller?:)

2010-09-18 @ 20:00:23
URL: http://lookgreat.blogg.se/
Tyckt av: Lookgreat

Nej ingen. :)

2010-09-19 @ 13:50:26
URL: http://lookgreat.blogg.se/
Tyckt av: JESSI FOX

NICE PICS!

2010-09-20 @ 18:01:46
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0