A reminder.

Jag lovar er, det här behöver jag för att komma ihåg!
bloglovin
Shout it!
Tyckt av: Karina

Ja, haha. Förstår inte hur de kunna sätta henne som partiledare. :D Har inte engagerat mig så mycket i valet, jag ska rösta på Piratpariet. Anser inte att det finns så mycket alternativ. Dock hoppas på att Sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen, men det kommer de nog att göra. :/

2010-09-03 @ 22:04:19
URL: http://datorflickan.blogg.se/
Tyckt av: Karina

Jag förstår hur du menar, men samtidigt så röstar jag hellre på PP som jag tror på än på ett parti som jag inte har full koll på. Tror att det blir bättre så. Nej, Piratpartiet kommer troligen inte att vinna, men förhoppningsvis så får de en del röster. De är ju ändå rätt stora om man går på medlemsantalet, och har växt otroligt snabbt. Det är liksom en protest också, mot IPRED & FRA. FRA tycker jag bara är sjukt, att man ens kan komma på tanken att avlyssna oskyldiga människor sådär. För ett gott syfte, men jag tror inte man skulle skriva öppet om terrorism i mail osv. :)



Ja SD är ju bara sjuka, såg deras valfilm förut, tror de förlorade väldigt mycket tillit där.

2010-09-03 @ 22:24:21
URL: http://datorflickan.blogg.se/
Tyckt av: malin [fotoblogg]

sv: åh tack så mycket =)

2010-09-03 @ 22:37:51
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Tyckt av: Karina

Ja precis, det är så jag tänker. Även om de inte har så många frågor så stämmer iaf det de har överens med mina åsikter. Nej, upphovsrätten bör inte försvinna helt, det tycker jag inte. Jag vågar inte uttala mig alltför mycket innan jag läst på ordentligt om deras åsikter, men överlag så håller jag med deras åsikter. :)



Ja det är hemskt att vissa röstar på SD bara för skojs skull, de förstår inte allvaret i det hela. Nu när de (antagligen) kommer in i riksdagen så kommer spelbrädet att skifta. Och nej, jag hade inte någon tillit för SD, men om någon litade på deras ord t.ex. i valsedlarna man får hem i brevlådorna; att de inte är främlingsfientliga utan att de är invandringskritiska, så har det nog ändrats nu.



En liten humoristisk film om SD's valfilm; :)

http://www.youtube.com/watch?v=V5bx4rUvcoo

2010-09-03 @ 23:12:58
URL: http://datorflickan.blogg.se/
Tyckt av: Ellie

fina bilder i headern:)

2010-09-03 @ 23:29:18
URL: http://makemefly.blogg.se/
Tyckt av: N

sv: okej :)



hihi, tyvärr tror jag att jag passar där med. jag känner väldigt många med bra objektiv och kameror. hihi :)

2010-09-03 @ 23:35:58
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Tyckt av: :. AMANDA DOVLING .:

SV: Tack så mycket! :}

2010-09-03 @ 23:40:00
URL: http://adphotos.blogg.se/
Tyckt av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-04 @ 00:11:41
URL: http://smyckestokig.blogg.se/

Shout it!

Namn:
Kom ihåg

E-post:

URL/Blogg:

Åsikt:

Trackback
RSS 2.0